CrossFit Huizen

Website informatie

Technische feedback

Deze website is in samenwerking met Migel en Justine gemaakt om gebruikers een zo goed mogelijke ervaring te bieden. Mocht u op de website dingen tegen komen die niet werken of onprettig zijn dan horen we dit graag. 

Om het probleem goed te kunnen reproduceren vragen wij u niet alleen om de technische feedback maar ook de specifieke pagina, welke browser u gebruikt en welk apparaat u gebruikt. 

Uw feedback zal direct bij de webbouwer terecht komen en vervolgens zo snel mogelijk opgepakt worden.

Over de webbouwer

Crossfithuizen is door Conversietopper gerealiseerd om gebruikers dagelijks een nieuwe workout te geven, in te schrijven voor proeflessen en meer informatie te geven over de crossfitbox. Conversietopper maakt WordPress websites voor startende en kleine ondernemers. We bouwen graag een WordPress website op maat voor onze klanten zodat de website perfect aansluit bij het bedrijf. Door een uniek 7 stappen plan staat een website altijd goed en snel online. Uiteraard delen we ook al onze internet marketing kennis graag met ondernemers, dit doen we door maandelijks een artikel te schrijven over online aanwezigheid.