HUISREGELS

Als CFHZN Member, ben jij waarschijnlijk bekend met onze huisregels. Zoals het op tijd uitschrijven voor de les, of dat je buiten de trainingsvloer wacht wanneer je netjes op tijd bent en je lesuur nog niet is begonnen en we respect tonen voor elkaars prestatie.
Voor onze nieuwste CrossFit Huizen Members en onze Community, hebben we de huisregels weer even aangescherpt en beschreven. Neem ze goed door en zorg dat je jezelf er aan houdt. Zijn er nog vragen of opmerkingen, richt je dan tot één van de coaches.
BE PART OF THE CFHZN COMMUNITY!
Nieuw gezicht in de box? Stel jezelf voor en zorg dat iedereen zich welkom voelt. ‘Let them feel the energy of our CFHZN Community!’ 
YOU ARE THE SYSTEM.
Heb je je voor een training aangemeld en blijkt toch dat je niet kunt? Meld je dan af voor de training in het systeem, zodat een ander je plaats in kan nemen. Lukt dit (door omstandigheden) niet op tijd? Meldt je dan FOR TIME af bij ons gebruikte telefoonnummer (06-13876868) via watsapp! Op deze manier kunnen wij jouw plek wellicht nog aan een ander slijten.
FOR TIME.
Te vroeg aanwezig voor de WOD? Wacht buiten de trainingsvloer tot dat jouw training begint en probeer de trainer niet te storen. Even zwaaien en “dag” zeggen waarderen wij enorm maar laat de weekendverhalen, inhoudelijke vragen en filmpjes even achterwegen tot dat de lopende training is afgelopen. Wij vinden het belangrijk dat de sportende mensen het respect krijgen dat ze verdienen.
A PROFFESSIONALL PRESENTATION.
Wees op tijd aanwezig en geef jezelf voldoende de tijd om je om te kleden en klaar te maken voor je training. Probeer daarnaast tassen en dergelijken zoveel mogelijk bij de sportruimte vandaan te parkeren. 
Een handdoek draagt in alle gevallen bij aan de hygiëne tijdens een workout. Zorg ervoor dat je deze altijd paraat hebt liggen. Daarnaast is het drinken van water essentieel gedurende de training. Het is jouw taak om een flesje water of bidon mee te nemen zodat je je waterrantsoen kan aanvullen. Ben je dit toch vergeten? Vraag bij de coach naar een plastic beker en neem de volgende keer een fles mee. Houd er rekening mee dat glaswerk gevaarlijk en dus verboden is in de sportruimte.
Met je mond aan de kraan drinken is niet het meest hygiënische alternatief en wordt niet gewaardeerd.
Draag stevige sportschoenen wanneer je de sportruimte betreedt. Alleen wanneer de coach aangeeft dat de schoenen uit kunnen, kan je op sokken of blote voeten trainen.
SAFETY FIRST!
Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid & veiligheid. Geef daarom beperkingen en blessures tijdig aan bij de coaches. Probeer je hier echter niet door te laten beperken. De coaches zijn er om jou op een veilige manier, fitter, beter & sterker te maken. Er zijn altijd vervangende oefeningen of aanpassingen mogelijk, zodat ook jij op een veilige manier, kan knallen tijdens de WOD.  Luister naar het advies van de coaches en heb hier respect voor. Het enige doel dat de coach heeft is: Het beste uit jou te halen.
Wij kunnen jullie niet verplichten om sierraden af te doen. Houdt er echter rekening mee dat sierraden stuk kunnen gaan, materiaal kunnen beschadigen en mede atleten in een uiterst ongelukkig geval kunnen verwonden. Schade dat wordt aangericht door het dragen van sierraden zullen wij altijd verhalen op de drager.
LEAVE YOUR EGO AT THE DOOR!
Als één van de eerste klaar met de WOD? Ruim je gebruikte materialen pas op, wanneer iedereen klaar is met zijn/haar WOD. Benut de resterende tijd op de juiste manier, door de andere members aan te moedigen, bij ze te juichen of te klappen en elkaar een high five te geven na een WOD. Focus je daarnaast op je eigen prestatie en focus alleen op prestaties van andere als dit je motiveert of inspireert. Techniek boven alles! Eerst een goede uitvoering en daarna pas gewicht en snelheid. Schrijf een behaald PR, op het PR-bord, luid de bel en ga met een trots gevoel naar huis. Kreunen, puffen of schreeuwen tijdens een WOD is gebruikelijk, maar houd het wel respectvol. Remember: you’re not alone.
RESPECT FOR THE BOX.
Respecteer onze spullen en de box. Laat nooit een lege stang of een stang met minder dan 10 kg schijven vallen. Ga niet zitten uitrusten op een medball en ook een kettlebell of dumbell houdt niet van een vrije val op de grond. Alle materialen zijn prijzig, van goede kwaliteit, en gaan een lange tijd mee, mits hier goed mee wordt omgegaan. Is er iets stuk? Meld dit dan bij de coaches zodat we hier iets aan kunnen doen. Zet de materialen na gebruik weer netjes terug op de juiste plek. Voor het tellen van je reps tijdens een WOD, maak je gebruik van de beschikbare telramen of pen en papier. 
Verwijder bloed, zweet en al het andere DNA met de daarvoor gepresenteerde spullen zodat iedereen in een schone box kan trainen. Hou je ‘koppie’ erbij na een intensieve training en neem al je spullen weer mee naar huis. 
De computer en de muziekinstallatie worden bedient door de coach. Ook wanneer je jouw favoriete liedje over de speakers hoort galmen en het je niet hard genoeg kan klinken, blijf je hier zelf vanaf. Heb je goede suggesties over muziek? Overleg het dan eerst met de coach.
DON’T BE A CHEATER.
Neem je training serieus, train voor jezelf en laat je niet leiden door een score van een ander. 
Er is niets mis met het schalen van de WOD’s als je bepaalde skills nog niet beheerst of een RX’d gewicht nog te zwaar is. Tellingen niet serieus nemen en oneerlijk in jouw voordeel gebruiken wordt door geen enkele CrossFitter gewaardeerd. Haal motivatie uit scores van andere members op het whiteboard en gebruik de app ‘Sportbit’ voor het eerlijk registreren van je scores met de intentie van: Het bijhouden van je eigen progressie. Je kunt moeilijk trots zijn op je ‘Alfa’ status als je die niet écht hebt verdient. Ben je de tel kwijt tijdens de WOD? Rond naar beneden af, in plaats van naar boven.
The big Coach is watching you…