Word fit, blijf gezond

Je hebt er vrede mee of niet, maar we worden allemaal ouder. Daarmee hebben we te maken met alle fysiologische en psychologische veranderingen die we kunnen koppelen aan het verouderingsproces. Echter zijn we alleen zo oud als we geloven dat we zijn! 

In hele grote mate hebben we controle over keuzes die impact hebben op de kwaliteit van ons leven. Bij een actieve leefstijl zal de kwaliteit van leven toenemen en dat is precies waar wij waarde aan hechten.

Blijf vitaal en geniet van het leven

Het vermogen terugkrijgen om functionele bewegingen uit te voeren heeft onze hoogste prioriteit. Hoe fijn is het om ons lichaam weer maximaal te kunnen gebruiken? Het zal de simpele dingen in het leven nóg makkelijker maken.

Als we zo fit mogelijk oud worden, halen we meer plezier uit het leven. Een vitaal lichaam stelt je in staat om je kinderen/kleinkinderen op te tillen, met hen te spelen, lange wandelingen te maken en andere hobby’s uit te oefenen.

Ben jij 50 jaar of ouder?

Dan is er de mogelijkheid om aan onze senioren groep deel te nemen.

Wij noemen onze seniorengroep: Masters.
Bij onze Masters, sport je met gelijkgestemden om te werken aan jouw vitaliteit. Wij nemen meer tijd voor het doornemen van de workouts, vullen ons programma met extra onderdelen waar de Master profijt van heeft en passen de dynamiek (waar nodig) aan.

Natuurlijk letten wij altijd op blessures. Bij de oudere sporter houden wij extra rekening met jouw verleden om terugkerende blessures te voorkomen. Veiligheid staat voorop en gezelligheid kunnen wij waarderen.

Masters die vaker willen trainen of meer uitdaging verlangen, bieden wij een “hybrideprogramma” aan. Met dit programma kan je gedeeltelijk deelnemen aan de reguliere training maar ook meedoen met de Masters. 

Doe jij als Master liever helemaal mee met de reguliere training? Dan ben je meer dan welkom voor ons reguliere programma

Lidmaatschappen

* De Mastersgroep traint twee keer in de week op maandag-en donderdagavond van 18:30 tot 19:30.

Overige mogelijkheden


Losse trainingen zijn ideaal als je eenmalig bij ons langs komt. Neem contact op voor meer informatie.

De 10 rittenkaart is ideaal wanneer je bijvoorbeeld niet met regelmaat langs kan komen, tijdelijk in de buurt bent of een cadeau wilt geven aan een ander. De 10 rittenkaart is tot één jaar geldig na aanschaf.