Wij geloven dat samen trainen meer motiveert dan trainen in je eentje. Doordat we samen trainen, tillen we elkaar naar een hoger niveau.

Onder scherpe begeleiding wordt er veel aandacht besteed aan techniek. Mede hierdoor ontstaat er een veilig sportklimaat. In dit sportklimaat trainen we samen, maar werken we vooral aan het behalen van individuele doelen.

Doordat er in iedere training een beroep wordt gedaan op jouw coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid ontwikkel je jezelf op elk mogelijk aspect van fitheid. Dit maakt je bestand tegen alle fysieke uitdagingen die je op de lange termijn tegen gaat komen.

Wij streven ernaar om op een veilige manier en met elkaar het beste uit jou te halen zodat je iedere dag vol zelfvertrouwen kunt beginnen.

CrossFit als Leefstijl

Onze CrossFit-box is meer dan een sportschool. Het is een plek waar mensen samen komen om hun dag te starten of af te sluiten met het onderhouden van hun lichaam.
CrossFit is niet zomaar een sport: het is een leefstijl waarvan je niet wist dat je hem zó zou gaan waarderen. In onze ogen kan je jouw lichaam geen beter cadeau geven dan de CrossFit leefstijl.