CrossFit Huizen

CROSSFIT HUIZEN GOES PERSONAL!

2DS_1545

Personal Training in Huizen van de hoogste kwaliteit.

Jouw missie, onze visie en ons gezamenlijk doel: De meest fitte versie van jezelf worden! 

Personal Training gaat er voor zorgen dat jij je doel gaat behalen. Met een professionele benadering haal je veel meer resultaat dan wanneer je op jezelf aangewezen bent. Een Personal Trainer leert jouw lichaam kennen en weet wat jij nodig hebt om zo efficiënt mogelijk naar jouw gewenste doel te werken.

Personal Training en de Crossfit methodiek is een perfecte combinatie. Door de constant gevarieerde functionele oefeningen word jij iedere training opnieuw geprikkeld en daarmee in staat gesteld optimaal te trainen. Hierdoor zijn jouw fysieke ontwikkelingen zowel in de sportschool als in het dagelijks leven merkbaar!

Geen machines en geen spiegels; we gaan terug naar de essentie van bewegen. De trainer is jouw persoonlijke spiegel – door de combinatie van zijn/haar extrinsieke feedback en jouw inzet trainen we effectief en doelgericht.

Zowel jouw specifieke doelstelling wordt nagestreefd, als het overkoepelende en uiteindelijke doel: het maximale uit jezelf halen voor een mentaal en fysiek fittere versie van jezelf!

Wij staan in de startblokken om jou te helpen naar een fitter leven. Kom gerust eens langs voor een kop koffie of neem contact met ons op.

See you in the Box! 

Introductie Training

25 eenmalig
  • Kennismaking van 60 minuten
  • Doelen opstellen

Pure Personal Pakket

60 per training
  • 12 trainingen van 60 min
  • Periodieke evaluatie

Duo Personal Pakket

35 per persoon per training
  • 12 trainingen van 60 min
  • Periodieke evaluatie