Personal training

PERSONAL TRAINING VAN DE HOOGSTE KWALITEIT IN HUIZEN

Jouw missie, onze visie en ons gezamenlijk doel: De meest fitte versie van jezelf worden! 

Personal Training gaat ervoor zorgen dat jij je doel gaat behalen. Met een professionele benadering haal je veel meer resultaat dan wanneer je op jezelf aangewezen bent. Een Personal Trainer leert jouw lichaam kennen en weet wat jij nodig hebt om zo efficiënt mogelijk naar jouw gewenste doel te werken.

Personal Training en de CrossFit-methodiek is een geweldige combinatie. Door de constant gevarieerde functionele oefeningen word jij iedere training opnieuw geprikkeld en daarmee in staat gesteld optimaal te trainen. Hierdoor zijn jouw fysieke ontwikkelingen zowel in de sportschool als in het dagelijks leven merkbaar!

Geen machines en geen spiegels; we gaan terug naar de essentie van bewegen. De trainer is jouw persoonlijke spiegel – door de combinatie van zijn/haar feedback en jouw inzet trainen we effectief en doelgericht.

Zowel jouw specifieke doelstelling wordt nagestreefd, als het overkoepelende en uiteindelijke doel: het maximale uit jezelf halen voor een mentaal en fysiek fittere versie van jezelf!

EXTRA MOGELIJKHEDEN:

Losse Training Pure Personal: €70,-
Losse Training Duo Personal Training: €40,- p.p.

Wij staan in de startblokken om jou te helpen naar een fitter leven. Kom gerust eens langs voor een kop koffie of neem contact met ons op.