CROSSFIT HUIZEN GOES PERSONAL!

2DS_1545

Personal Training in Huizen van de hoogste kwaliteit.

Jouw missie, onze visie en ons gezamenlijk doel: De meest fitte versie van jezelf worden! 

Personal Training gaat er voor zorgen dat jij je doel gaat behalen. Met een professionele benadering haal je veel meer resultaat dan wanneer je op jezelf aangewezen bent. Een Personal Trainer leert jouw lichaam kennen en weet wat jij nodig hebt om zo efficiënt mogelijk naar jouw gewenste doel te werken.

Personal Training en de Crossfit methodiek is een perfecte combinatie. Door de constant gevarieerde functionele oefeningen word jij iedere training opnieuw geprikkeld en daarmee in staat gesteld optimaal te trainen. Hierdoor zijn jouw fysieke ontwikkelingen zowel in de sportschool als in het dagelijks leven merkbaar!

Geen machines en geen spiegels; we gaan terug naar de essentie van bewegen. De trainer is jouw persoonlijke spiegel – door de combinatie van zijn/haar extrinsieke feedback en jouw inzet trainen we effectief en doelgericht.

Zowel jouw specifieke doelstelling wordt nagestreefd, als het overkoepelende en uiteindelijke doel: het maximale uit jezelf halen voor een mentaal en fysiek fittere versie van jezelf!

Wij staan in de startblokken om jou te helpen naar een fitter leven. Kom gerust eens langs voor een kop koffie of neem contact met ons op.

See you in the Box! 

Introductie Training

15 eenmalig
 • Kennismaking van 60 minuten
 • Doelen opstellen

Pure Personal Pakket

60 per training
 • 12 trainingen van 60 min
 • Periodieke evaluatie

Duo Personal Pakket

35 per persoon per training
 • 12 trainingen van 60 min
 • Periodieke evaluatie

Personal training in Huizen

Crossfit huizen staat voor je klaar als jij de meest fitte versie van jezelf wil worden. Onze professionals crossfitten zelf ook, weten waar jij vandaan komt en waar jij naar toe gaat. De crossfitbox in de haven van huizen is hier een ideale plek voor. De centraal gelegen crossfit box heeft voldoende parkeergelegenheid en is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. In de box zijn alle middelen die nodig zijn voor een diverse workout aanwezig.

Crossfit en personal training

De personal training van crossfit huizen richt zich op meer dan crossfit. Hoewel crossfit een perfecte methodiek is om een fit lichaam te krijgen is het belangrijk om ook de specifieke wensen met u door te nemen. De doelen die wij veel voorbij zien komen zijn:

 • fitter worden: Wanneer je een dagje ouder wordt, een zit baan hebt of veel gerookt hebt kun je merken dat je je minder fit voelt. Sporten is een van de meest effectieve manieren om weer fit te worden.
 • Afvallen of aankomen: Heb jij het gevoel dat je gewicht niet bij je past? Je bent niet de enige. 12% van de nederlanders geeft aan ontevreden over zijn of haar gewicht te zijn. (cbs)
 • sterker worden. Meer kracht om de bootschappen te tillen? Altijd al die 150kg willen drukken op de bench press? Sterker worden om te spelen met de kleinkinderen of gewoon omdat het prettiger voelt? Wat de motivatie ook is, sterker worden kan altijd.
 • Breder worden. Veel mannen vinden het prettig om op een warme zomerdag te flaneren op het strand. Ook voelen veel mannen zich hier prettiger bij op het moment dat zij net een maatje breder zijn. Laat dat nou net iets zijn waar wij je mee kunnen helpen 😉

Hoe werkt een personal training traject

Personal training heeft een aantal verschillende fases. Afhankelijk van het doel worden verschillende schema’s en plannen opgesteld. De trainer zal er voor zorgen dat de plannen haalbaar zijn en zal je motiveren om je doel te behalen.

 1. Intake gesprek
  Tijdens het intake gesprek kijken we naar je wensen en behofetes en stellen we de verschillende personal trainers aan je voor. Je kunt al je vragen tijdens dit gesprek stellen en wij zullen er voor zorgen dat je op zo veel mogelijk van je vragen antwoord krijgt. De kosten van een intake gesprek zijn 15 euro. Dit is eenmalig en vrijblijvend. Tijdens het intake gesprek kunnen we ook je doelen al opstellen.

 2. Keuze voor een personal trainer
  Na je intake gesprek kies je welke trainer je het best bij je vind passen. Zoek jij een trainings partner of juist iemand die je streng toespreekt? Afhankelijk van dergelijke voorkeuren bekijken we samen wie het best bij je past.  

 3. Opstellen van doelen
  Een belangrijk onderdeel van personal training is het opstellen van doelen. Zonder doel heb je geen richting en wordt het lastig om gemotiveerd te worden. We zorgen dat je doelen helder en concreet zijn want hier passen we je trainings en voedings schema op aan.

 4. Personal training schema
  Het trainingsschema dat we maken heeft alles te maken met je doelen. Vecht jij over 6 maanden in de ring tegen badr hari dan zul je wat harder aan de bak moeten dan als jij gewoon wat fitter wil worden. We overleggen hoe veel tijd en moeite jij er in wil steken en komen vervolgens met een persoonlijk schema.

 5. Voedingsadvies
  Heb je behoefte aan voedings advies dan kunnen we je hier ook in adviseren. Onze trainers sporten zelf ook op hoog niveau en begrijpen dus hoe je met je voeding moet om gaan om bepaalde doelen te behalen.

 6. Trainen
  Het trainen doe je bij ons in de crossfit box. Dit kan een crossfit achtige training zijn maar als je wensen anders zijn kun je ook een heel andere training voorgeschoteld krijgen. Trainen doe je altijd op een met de coach afgesproken tijdstip

 7. Evaluatie
  Wanneer je even bezig bent evalueren we hoe het gaat. Dit kan na een aantal maanden maar soms gebeurt dit ook pas na een half jaar. Wederom is dit afhankelijk van je wensen. Bij de evaluatie bekijken we je vorderingen en kijken we of je de doelen die je behaald zou moeten hebben gehaald hebt.

 8. Bijstellen
  Wanneer je je eerste doelen gehaald hebt is het tijd om de volgende stap te nemen. Misschien ben je tevreden en wil je gewoon zo door gaan maar meestal merken we dat na de eerste successen er een honger naar meer ontstaat. We stellen je doelen dan bij zodat je nog harder kunt gaan.

Kosten personal training

Bij de personal training heb je keuze uit een 1 op 1 training van 60 euro per uur of een duo training met 2 personen voor 35 euro per persoon per uur. De trainingen worden door 1 trainer gegeven. Tussendoor wisselen van trainer, bijvoorbeeld als je doelen anders worden, is geen probleem. Op dergelijke uitzonderingen na heb je gewoon een vaste personal trainer. 

Personal training combineren met een abonnement

Als je voor personal training gaat kun je dit best combineren met een regulier crossfit abonnement. Tijdens je personal training werk je aan je persoonlijke doelen, bij het reguliere crossfitten doe je gewoon mee aan de les.

Resultaten

De grootste resultaten zul je in het begin van je personal training zien. We merken dat de eerste 10-20 weken gigantische groei geboekt wordt, simpelweg omdat de hersenen de spieren beter kunnen aansturen. Na deze periode zul je merken dat de groei stagneert. Dan werk je in het gebied waar je meer van je spieren gaat vragen in plaats van de communicatie tussen je spieren en je brein. 

GRATIS PROEFLES

is CrossFit iets voor jou? kom het bij ons uitproberen